Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Elektron ta'lim resurslari ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI 60720100-Oziq-ovqat texnologiyasi(yog’-moy maxsulotlari)(2022-2023, 3-kurs)

1.00 GUMANITAR FANLAR:
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:


1.00 MAJBURIY FANLAR:
5.01. Rus tili (fakultetlararo)
5.02. O’zbekistonning eng yangi tarixi
5.03. Falsafa(fakultetlararo)
5.04. Xorijiy til (fakultetlararo)
5.05. Jismoniy tarbiya va sport (fakultetlararo)
5.06. Matematika (fakultetlararo)
5.07. Umumiy va noorganik kimyo
5.08. O`zbek tilini sohada qo`llanilishi
5.09. Ixtisoslikka kirish(OOT)
5.10. Organik kimyo
5.11. Ta`limda axborot texnologiyalari(fakultetlararo)
5.12. Fizika (fakultetlararo)
5.13. Oziq-ovqat kimyosi va biokimyosi
5.14. Texnik mehanika
5.15. Oziq-ovqat mikrobiologiyasi va biotexnologiyasi
5.16. Texnologik jarayon va qurilmalar
5.17. Oziq-ovqat xom ashyosi materiallarni tovarshunosligi
5.18. Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
5.19. Yogʼlar va moyli xom ashyolar kimyosi
5.20. Oʼsimlik moylarini ishlab chiqarish texnologiyasi
5.21. Yog`moylarni tadqiq qilish usullari va ekspertizasi
5.22. Yog`larni qayta ishlash texnologiyasi
5.23. Yo`g moy mahsulotlarni saqlash va qadoqlash texnologiyasi
5.24. Oziq-ovqat injineringida avtomatlashtirish va modellashtirish
5.25. Soha korxonalarini loyxalash asoslari(Oziq-ovqat texnologiyasi)
2.00 TANLOV FANLAR:

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz