Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:11
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:11
Barcha foydalanuvchilar:1590
Elektron ta'lim resurslari ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI 60720100-Oziq-ovqat texnologiyasi(non, makaron va qandolat mahsulotlar)(2021-2022, 2-kurs)

1.00 GUMANITAR FANLAR:
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:


1.00 MAJBURIY FANLAR:
5.01. O’zbekistonning eng yangi tarixi
5.02. Falsafa(fakultetlararo)
5.03. Rus tili (fakultetlararo)
5.04. Xorijiy til: Ingliz tili(fakultetlararo)
5.05. Matematika (fakultetlararo)
5.06. Umumiy va noorganik kimyo
5.07. Organik kimyo
5.08. Fizika (fakultetlararo)
5.09. Jismoniy tarbiya va sport (fakultetlararo)
5.10. Muxandislik grafikasi
5.11. Oziq-ovqat kimyosi
5.12. Texnik mexanika(Yengil sanoat)
5.13. Oziq-ovqat mikrobiologiyasi va biotexnologiyasi
5.14. Texnologik jarayon va qurilmalar
5.15. Oziq-ovqat xom ashyosi materiallarni tovarshunosligi
5.16. Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
5.17. Non, makaron va qandolat maxsulotlarni ishlab chiqarish korxonalari uskunalari
5.18. Non ishlab chiqarish texnologiyasi
5.19. Qandolat mahsulotlari texnalogiyasi
5.20. Makaron mahsulotlarni ishlab chiqarish texnalogiyasi
5.21. Oziq-ovqat injineringida avtomatlashtirish va modellashtirish
5.22. Soha korxonalarini loyxalash asoslari(Oziq-ovqat texnologiyasi)
2.00 TANLOV FANLAR:

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz