Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
portal.guldu.uz
Asosiy menyu
Bosh sahifa
Elektron ta'lim resurslari jadvali
Original test online
Izlash
Eng ko'p ko'rilgan resurslar
TIZIMGA KIRISH
Parol esdan chiqdimi?
RO'YXATDAN O'TISH
YANGI RESURS QO'SHISH
Xozir saytda
Oynisa Ibragimova Nasreddinovna
09:22:14
Uslubiy ko`rsatma
→
MARGARIN ISHLAB CHIQARISH VA RESEPTURA TUZISH
Muallif (lar): Uzaydullayev Akmaljon Olimovich
Chiqarilgan yili: 2025
Resurs betlari soni: 11
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): doc
1. Margarin mahsulotlari assortimenti.
2. Margarin ishlab chiqarish xom ashyo va yordamchi mahsulotlari. Margarinning yog‘li qismini tanlash va retseptura tuzish. Emulsiya haqida tushuncha
Ko'chirish:
MARGARIN ISHLAB CHIQARISH VA RESEPTURA TUZISH.doc
129.5 Kb
--------Qr Code--------
Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
Ko'rildi: 3
Ko'chirildi: 0
0
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.