M azkur darslik “5 4 1 1700-Issiqxona x o `jalig in i tashki 1 elish v a y uritish”
bakalavr y o ‘nalishi hamda "5 A 4 1 1 7 0 1 -H im oyalangan y er m eva-sabzavotchiligi” magistratura mutaxassisligi b o ‘y ich a o `q iy o tg an talaba magistrlar uchun 0 ‘zbekiston Respublikasi Oliy v a o `r ta niaxsus ta`lim vazirligi tomonidan tasdiqlangan M alaka talablar asosida tuzilgan namunaviy o ‘quv reja va fan dasturlariga mos ravishda tayyorlangan. Ushbu darslikdan o ‘qituvchilar, talabalar, magistrlar, aspirantlar, doktorantlar, ferm erlar, tom orqa egalari. inutaxassislari va boshqa keng kitobxonlar foydalanishiari mumkin. U shbu darslikda 0 ‘zbekiston issiqxonalarida sabzavot ekinlari ko `ch atlarin i o ’stirish ahamiyati va xususiyatlari, rivojlanish tarixi, hozirgi davrdagi holati, zamonaviy yetishtirish usullari bayon etilgan. Issiqxonalarda k o ‘chat yetish tirish d a mikroiqlim omillari ``a ularni sozlash usullari, issiqxonadan foydalanish va unda k o `ch atlan ii yetishtirishning umumiy masalalari ham da k o`cliatlarni payvandlash texnologi} asi yoritilgan. Shu bilan birga har b ir bobdan so ’ag nazorat savollaii kelitirilgan |
0
|
|