Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:10
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:10
Barcha foydalanuvchilar:1588
avatar_rasm Erali Xolmuratov Yaxshiboy og`li 02.05.2018-16:36:04

Muallif (lar): k.f.n. Mamatqulov N.N., o’qt. Uzaydullayev A.O.
Chiqarilgan yili: 2017
Resurs betlari soni: 108
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): pdf

“Konserva ishlab chiqarishda retseptura va hisob” fanidan yozilgan
ma’ruzalar matni to’plamida bakalavriatura talabalari konserva ishlab chiqarish
texnologiyasi, konserva retsepti, xom ashyo va material sarf me’yori, chiqitlar
me’yori, tayyor maxsulot chiqish me’yori haqida to’la ma’lumotni o’z ichiga oladi.
Ushbu fanni o’qish konserva ishlab chiqarish umumiy savollari va ishlab
chiqarish quvvati, konserva zavodini texnologik jarayonlari, sanitar tadbirlar,
texnik-iqtisodiy ko’rsatgichlarni shakllantirish uchun muhim.

Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Mevachilik va sabzavotchilik
 
Ko'rildi: 321     Ko'chirildi: 524


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz