Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:17
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:17
Barcha foydalanuvchilar:1563
avatar_rasm Erali Xolmuratov Yaxshiboy og`li 02.05.2018-16:19:05

Muallif (lar): Uzaydullayev A.O.
Chiqarilgan yili: 2017
Resurs betlari soni: 152
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): pdf

Ushbu o’quv-uslubiy majmua 5321000- oziq-ovqat texnologiyasi bakalavriat ta’lim
yo’nalishida ta’lim olayotgan talabalarga mo’ljallangan. O’quv -metodik majmua Oliy va o’rta
maxsus ta’lim vazirligi tomonidan 25.08. 2016 yil tasdiqlangan oziq-ovqat mahsulotlari ishlab
chiqarishda retseptura va hisob fani namunaviy dasturi (¹ BD – 5321000- 4.03) talablari
asosida tayyorlanib, unda zamonaviy pedtexnologiya tizimiga suyangan holda konservalangan
oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarish texnologiyasini o’rganish, tayyor mahsulot sifatini
oshirish; texnologik jarayondagi alohida operatsiyalarning mohiyatini va qurilmalar bilan
jihozlanganini tahlil qilish; boshqarish sistemasi o’rtasidagi o’zaro bog’lanish, ularning
istiqboli masalalarini qamraydi. Har bir mavzu oxirida talabalar tomonidan bajarilishi zarur
bo’lgan topshiriqlar va nazorat savollari keltirilgan. O’quv-uslubiy majmua Guliston davlat
universiteti Ilmiy kengashi tomonidan (...- bayonnoma .....2017 yil) ko’rib chiqilgan va o’quv
jarayonida qo’llashga tavsiya etilgan.

Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Dexqonchilik va melioratsiya
 
Ko'rildi: 268     Ko'chirildi: 2308


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz