Ushbu o’quv-uslubiy majmua 5321000- oziq-ovqat texnologiyasi bakalavriat ta’lim
yo’nalishida ta’lim olayotgan talabalarga mo’ljallangan. O’quv -metodik majmua Oliy va o’rta maxsus ta’lim vazirligi tomonidan 25.08. 2016 yil tasdiqlangan oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarishda retseptura va hisob fani namunaviy dasturi (¹ BD – 5321000- 4.03) talablari asosida tayyorlanib, unda zamonaviy pedtexnologiya tizimiga suyangan holda konservalangan oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarish texnologiyasini o’rganish, tayyor mahsulot sifatini oshirish; texnologik jarayondagi alohida operatsiyalarning mohiyatini va qurilmalar bilan jihozlanganini tahlil qilish; boshqarish sistemasi o’rtasidagi o’zaro bog’lanish, ularning istiqboli masalalarini qamraydi. Har bir mavzu oxirida talabalar tomonidan bajarilishi zarur bo’lgan topshiriqlar va nazorat savollari keltirilgan. O’quv-uslubiy majmua Guliston davlat universiteti Ilmiy kengashi tomonidan (...- bayonnoma .....2017 yil) ko’rib chiqilgan va o’quv jarayonida qo’llashga tavsiya etilgan. |
0
|
|