Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:32
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:32
Barcha foydalanuvchilar:1563
avatar_rasm Erali Xolmuratov Yaxshiboy og`li 02.05.2018-15:38:19

Muallif (lar): M.G‘. VASIYEV, Q.O. DADAYEV, I.B. ISABOYEV, Z.Sh. SAPAYEVA, Z.J. G`ULOMOVA
Chiqarilgan yili: 2012
Resurs betlari soni: 400
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): pdf

D arslikda don, un, yorma, omixta yem, non, makaron, qandolatchilik, moy va
yog`lar, q an d , go`sht, sut, pivo va konservalangan mahsulotlar texnologiyasi ilmiy asoslari
bayon etilg an hamda oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarishda qo`llaniladigan xomashyo
va m ateriallarning tavsifi keltirilgan.

Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Maxsulotlarni saqlash va qayta ishlashda qo’llaniladigan materiallarning xususiyatlari
 
Ko'rildi: 229     Ko'chirildi: 462


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz