Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
portal.guldu.uz
Asosiy menyu
Bosh sahifa
Elektron ta'lim resurslari jadvali
Original test online
Tarmoq texnologiyalari
Izlash
Eng ko'p ko'rilgan resurslar
TIZIMGA KIRISH
Parol esdan chiqdimi?
RO'YXATDAN O'TISH
YANGI RESURS QO'SHISH
Xozir saytda
Oynisa Ibragimova Nasreddinovna
19.09.2024-15:37:29
Uslubiy ko`rsatma
→
MAKARON MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISH ASOSIY BOSQICHLARINING QISQACHA TAVSIFI
Muallif (lar): Sattorov Karim Karshiyevich
Chiqarilgan yili: 2024
Resurs betlari soni: 9
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): pdf
1. Xom shyoni tayyorlash
2. Màkàrîn õàmiri tàyyorlàsh
3. Õàmirni pråsslàsh.
4. Nàm màhsulîtlàrni bo‘làklàsh.
5. Màhsulîtlàrni quritish
6. Quritilgàn màhsulîtlàrni sîvutish
7. Qàdîqlàsh.
Ko'chirish:
MAKARON MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISH ASOSIY BOSQICHLARINING QISQACHA TAVSIFI.pdf
434.1 Kb
--------Qr Code--------
Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
Ko'rildi: 81
Ko'chirildi: 66
0
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.