Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

avatar_rasm Abror Jankorazov Mamrajab o`g`li 09.02.2023-16:29:26

Muallif (lar): A.Janko‗razov,J.Xazratqulov
Chiqarilgan yili: 2022
Resurs betlari soni: 209
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): pdf

Oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarishda xavfsizlik mezonlarini nazorat qilishda
ishlatiladigan xom ashyolarning kimyoviy tarkibi, texnologik xususiyatlari, ularni standartlash
va metrologiya asoslari muhim o`rin tutadi.
Texnologik jarayondagi alohida operatsiyalarning mohiyatini va qurilmalar bilan
ta`minlanganligini tahlil qilish, texnologiya hamda soha qurulmalari va boshqarish sistemasi
o`rtasidagi o`zaro bog`lanish ularning istiqboli kabi masalalarni qamraydi.
Ko'chirish: Majmua.pdf 3.1 Mb

--------Qr Code--------

Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Oziq-ovqat mahsulotlarini sertifikatlash asoslari va xavfsizlik mezonlari
 
Ko'rildi: 200     Ko'chirildi: 86


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz