Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

avatar_rasm Asatullo Tashmuratov Nasibullayev 07.12.2022-10:08:23

Muallif (lar): S.Kuzibekov – GULDU“Oziq-ovqat texnologiyasi” kafedrasi katta o’qituvchisi, A.Tashmuratov – GULDU “Oziq-ovqat texnologiyasi” kafedrasi o’qituvchisi
Chiqarilgan yili: 2022
Resurs betlari soni: 156
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): doc

«Moyli urug’lar tovarshunosligi» fanini o’rganish urug’lar anatomik tuzilishining asosiy tavsiflari, morfologik belgilarining turkumlanishi bilan tanishish imkoniyatini beradi; lipidlar biosintezi va to’planishi, jumladan o’simlik tanasining turli qismlaridagi moylarning, o’simlik etilishi jarayonidagi, tashqi muhit ta’siridagi, tarkib va xususiyatlari o’zgarishi ko’rib chiqiladi. Urug’lar tarkibiga kiruvchi moddalar, ularning xususiyatlari, o’zaro bog’liqligi haqida etarli darajada aniq tushuncha beradi.
 
Ko'rildi: 114     Ko'chirildi: 305


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz