Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:33
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:33
Barcha foydalanuvchilar:1590
avatar_rasm Sattarov Karim Karshievich 12.01.2022-11:38:45

Muallif (lar): K. Sattarov
Chiqarilgan yili: 2022
Resurs betlari soni: 2
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): doc

Makaron mahsulotlari-un va suvdan, ba’zida esa oqsilli boyituvchilar yoki ta’m beruvchi moddalar qo‘shib tayyorlangan oshpazlik yarimtayyor mahsuloti hisoblanadi. Makaron mahsulotlari tez pishishi (qaynatish davomiyligi naviga qarab 3-20 minut), boshqa oziq-ovqat mahsulotlari bilan yaxshi moslashishi va oziqaviylik qiymatining yuqoriligi tufayli kundalik hayotda, umumiy ovqatlanishda va oziqaviy konsentratlar ishlab chiqarishda juda keng qo‘llaniladi. Namligi past (13%) bo‘lganligi bois xossalarini o‘zgartirmas- dan bir yildan ortiq saqlanadi, tashishga chidamli

Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Ixtisoslikka kirish(OOT)
 
Ko'rildi: 217     Ko'chirildi: 223


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz