Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

avatar_rasm Sattarov Karim Karshievich 12.01.2022-11:21:02

Muallif (lar): K. Sattarov
Chiqarilgan yili: 2022
Resurs betlari soni: 14
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): doc

Oziq-ovqat mahsulotlari ishlab chiqarishda turli xomashyolar qo‘llaniladi. Bulardan un, yorma, yog‘-moy, shakar, go‘sht, sut kabi xomashyolarning tavsifi, sifat ko‘rsatkichlari va ularni ishlab chiqarish texnologiyasi to‘g‘risida ma’lumotlar ma’ruza mashg’ulotlarida berilgan.

Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Ixtisoslikka kirish(OOT)
 
Ko'rildi: 200     Ko'chirildi: 112


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz