Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
portal.guldu.uz
Asosiy menyu
Bosh sahifa
Elektron ta'lim resurslari jadvali
Original test online
Tarmoq texnologiyalari
Izlash
Eng ko'p ko'rilgan resurslar
TIZIMGA KIRISH
Parol esdan chiqdimi?
RO'YXATDAN O'TISH
YANGI RESURS QO'SHISH
Xozir saytda
Javsurbek Xazratqulov Zokirjon o`g`li
11.01.2022-16:51:25
Elektron darslik
→
DON VA DON MAHSULOTLARINI SAQLASH TEXNOLOGIYASI
Muallif (lar): Xazratqulov J.
Chiqarilgan yili: 2021
Resurs betlari soni: 8
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): doc
Unning nonvoylik xususiyatlari - un sifatining asosiy ko`rsatkichlaridan hisoblanadi. Un zavodlarida ularni baholash uchun GOST 9404 - 60 da bayon qilingan usulda laboratoriya sharoitlarida non yopib ko`riladi.
Ko'chirish:
DON VA DON MAHSULOTLARINI SAQLASH TEXNOLOGIYASI.docx
35.3 Kb
--------Qr Code--------
Ko'rildi: 242
Ko'chirildi: 78
0
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.