Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:16
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:16
Barcha foydalanuvchilar:1590
avatar_rasm Ruzigul Bazarova Shakarovna 05.01.2022-17:13:53

Muallif (lar): SH. I. H A K IM O V A
Chiqarilgan yili: 0
Resurs betlari soni: 304
Resurs formati (doc, docx, ppt, pptx, pdf, rar): pdf

Ushbu o‘q uv qo`llanmaning umumiy qismida zamonaviy mikroskopiya
usullari, ozuqa muhitlarini tayyorlash, mikroorganizmlarning sof to`plamlarini ajratib olish, ularning turlarini o`rganish va miqdorini hisoblash
masalalari yoritilgan.
0 ‘quv qo`llanmaning ikkinchi qismi oziq-ovqat mikrobiologiyasiga
taalluqli bo`lib, unda oziq-ovqat sanoatining turli sohalarida mikrobiologik
nazorat olib borish haqidagi ma`lumot berilgan.
Kitobdan oziq-ovqat mutaxassisliklari bo`yicha ta`lim olayotgan
talabalar (bakalavr, magistrlar), shuningdek barcha oziq-ovqat korxonalaridagi mikrobiologiya laboratoriyalari xodimlari qo`llanma sifatida
foydalanishlari mumkin.

Bu resurs quyudagi fanlarga tegishli:
Mikrobiologiya
 
Ko'rildi: 154     Ko'chirildi: 561


Âíèìàíèå
Diqqat, cheklanish!!!
Ma'lumotga fikr qoldirish faqat saytdan ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchilar uchun ruxsat berilgan!!!
Ro'yxatdan o'tish uchun shu erni bosing.

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz