Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Elektron ta'lim resurslari ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI 60710200-Biotexnologiya (2023-2024, 2-kurs)

1.00 GUMANITAR FANLAR:
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:


1.00 MAJBURIY FANLAR:
5.01. O`zbek (rus) tili
5.02. Dinshunoslik(fakultetlararo)
5.03. Umumiy va nooorganik kimyo
5.04. Fizika 1, 2
5.05. Oliy matematika
5.06. O’zbekistonning eng yangi tarixi
5.07. Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari
5.08. Muhandislik va kompyuter grafikasi
5.09. Metralogiya va standartlashtirish
5.10. Soha iqtisodiyoti va menejmenti
5.11. Falsafa(fakultetlararo)
5.12. Ekologiya
5.13. Hayot faoliyati xavfsizligi(kunduzgi)
5.14. Biologiya(fakultetlararo)
5.15. Analitik kimyo
5.16. Organik kimyo
5.17. Oziq-ovqat kimyosi
5.18. Biokimyo
5.19. Mikrobiologiya
5.20. Ishlab chiqarish sanitariyasi
5.21. Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
5.22. Oziq-ovqat xomashyosi
5.23. Oziq-ovqat fiziologiyasi
5.24. Ishlab chiqarish jarayonlarini modellashtirish va avtomatlashtirish
5.25. Oziq-ovqat mahsulotlarini qadoqlash va qadoqlash materiallari
5.26. Un ishlab chiqarish texnologiyasi
5.27. Yog`larni qayta ishlash texnologiyasi
5.28. Oziq-ovqat qo`shimchalari
5.29. Asosiy texnologik jarayon va qurilmalar
5.30. Asosiy texnologik jarayon va qurilmalar(kurs loyihasi)
2.00 TANLOV FANLAR:
6.01. Mutaxasislikga kirish
6.02. Go`sh-sut sanoatida qollaniladigan qurilmalar va uskunalar
6.03. Omixta yem ishlab chiqarish texnologiyasi
6.04. Un, yorma va omuxta yem ishlab chiqarish texnologiyasi
6.05. Non makaron va qandolat mahsulotlarini ishlab chiqish innovatsion texnologiyasi
6.06. Non mahsulotlarini ishlab chiqarish texnologiyalari
6.07. Go`sh-sut mahsulotlari ishlab chiqarishda zamonaviy texnologiyalar
6.08. Mehnat huquqi
6.09. Yo`g moy mahsulotlarni saqlash va qadoqlash texnologiyasi
6.10. Rafinatsiyalangan moylarni qayta ishlash
6.11. Donni qayta ishlab chiqarish texnologiyasi
6.12. Yog`lar va moyli xom ashyolar kimyosi
6.13. Yog`lar kimyosi
6.14. O`simlik moylari ishlab chiqarish texnologiyasi
6.15. Yog`-moy texnologiyasi
6.16. Oziq-ovqat mahsulotlarini zamonaviy tahlil usullari

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz