Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
portal.guldu.uz
Asosiy menyu
Bosh sahifa
Elektron ta'lim resurslari jadvali
Original test online
Izlash
Eng ko'p ko'rilgan resurslar
TIZIMGA KIRISH
Parol esdan chiqdimi?
RO'YXATDAN O'TISH
YANGI RESURS QO'SHISH
Xozir saytda
Elektron ta'lim resurslari
ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI
5321000-Oziq-ovqat texnologiyasi (go’sht-sut va konserva maxsulotlari)(2018-2019)
1.00 GUMANITAR FANLAR:
1.01.
O’zbekiston tarixi (fakultetlararo)
1.02.
Milliy g’oya: O’zbekiston rivojlantirish strategiyasi
1.03.
Falsafa(fakultetlararo)
1.04.
Dinshunoslik(fakultetlararo)
1.05.
Xorijiy til (fakultetlararo)
1.06.
Xorijiy til: Nemis tili(fakultetlararo)
1.07.
Jismoniy tarbiya va sport (fakultetlararo)
1.08.
Kasbiy psixologiya
1.09.
Matematika (fakultetlararo)
1.10.
Fizika (fakultetlararo)
1.11.
Rus tili (fakultetlararo)
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
2.01.
Muxandislik chizmasi va eskiz
2.02.
Oziq-ovqat injineringida axborot texnologiyalari
2.03.
Umumiy va noorganik kimyo
2.04.
Organik kimyo
2.05.
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
2.06.
Sanoat ekologiyasi va hayot faoliyati xavfsizligi
2.07.
Oziq-ovqat injineringida avtomatlashtirish va modellashtirish
2.08.
Qishloq xo’jaligi mahsulotlarini saqlash va QIM qv A
2.09.
Fizik va kolloid kimyo
2.10.
Korxona iqtisodiyoti va menejmenti
2.11.
Oziq-ovqat mikrobiologiyasi va biotexnologiyasi
2.12.
Oziq-ovqat kimyosi
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
3.01.
Ixtisoslikka kirish(OOT)
3.02.
Oziq-ovqat maxsulotlari biokimyosi
3.03.
Oziq-ovqat mahsulotlarini texnologik medik-toksiologik va standart ko rsatkichlarini nazorat qilish
3.04.
Oziq-ovqat mahsulotlarini sertifikatlash asoslari va xavfsizlik mezonlari
3.05.
Tara, reklama va dizayn
3.06.
Oziq-ovqat mahsulotlarini texnologik medik-toksiologik va standart ko rsatkichlarini nazorat qilish
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:
4.01.
Hayot faoliyati xavfsizligi(kunduzgi)
4.02.
Terminologiya va davlat tilida ish yuritish
4.03.
Metrologiya, standartlashtirish va sertifikatlash asoslari
4.04.
Kichik biznes va xususiy tadbirkorlik
1.00 MAJBURIY FANLAR:
2.00 TANLOV FANLAR: