Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali
|
|
portal.guldu.uz
Asosiy menyu
Bosh sahifa
Elektron ta'lim resurslari jadvali
Original test online
Tarmoq texnologiyalari
Izlash
Eng ko'p ko'rilgan resurslar
TIZIMGA KIRISH
Parol esdan chiqdimi?
RO'YXATDAN O'TISH
YANGI RESURS QO'SHISH
Xozir saytda
Elektron ta'lim resurslari
ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI
60710200-Biotexnologiya(2021-2022, 4-kurs)
1.00 GUMANITAR FANLAR:
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:
1.00 MAJBURIY FANLAR:
5.01.
O’zbekistonning eng yangi tarixi
5.02.
Falsafa(fakultetlararo)
5.03.
Rus tili (fakultetlararo)
5.04.
Xorijiy til (fakultetlararo)
5.05.
Jismoniy tarbiya va sport (fakultetlararo)
5.06.
Matematika (fakultetlararo)
5.07.
Matematika (fakultetlararo)
5.08.
Umumiy va nooorganik kimyo
5.09.
Biologiya(fakultetlararo)
5.10.
Ixtisoslikka kirish
5.11.
Organik kimyo
5.12.
Biofizika
5.13.
Biotexnologiya uskuna va jihozlari
5.14.
Texnologik jarayon va qurilmalar
5.15.
Oziq-ovqat kimyosi
5.16.
Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
5.17.
Oziq-ovqat mahsulotlarini medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarining nazariyasi
5.18.
Oziq-ovqat mahsulotlarini sertifikatlash asoslari va xavfsizlik mezonlari
2.00 TANLOV FANLAR:
6.01.
Muqobil energiya manbalari
6.02.
Mikrobiologiya
6.03.
Sitologiya
6.04.
Oziq-ovqat sanoati xom ashyosi
6.05.
Oziq-ovqat sifatini baxolash
6.06.
Oqsillar tuzilishi, funksiyasi va muhandisligi
6.07.
Tara, reklama va dizayn
6.08.
Qishloq xo`jaligi biotexnologiyasi
6.09.
Biologik faol moddalar olish texnologiyasi
6.10.
Oziq-ovqat mahsulotlari ekspertizasi
6.11.
Oziq-ovqat mikrobiologiyasi va biotexnologiyasi
6.12.
Korxona iqtisodiyoti va menejmenti
6.13.
Mahsulotlarni ishlab chiqarishda texnik kimyoviy nazorat
6.14.
Oziq-ovqat mahsulotlarini sifatini aniqlashning fizik-kimyoviy usulllari
6.15.
Sanoat ekologiyasi