Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:5
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:5
Barcha foydalanuvchilar:1589
Elektron ta'lim resurslari ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI 60710200-Biotexnologiya(2021-2022, 2-kurs)

1.00 GUMANITAR FANLAR:
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:


1.00 MAJBURIY FANLAR:
5.01. O’zbekistonning eng yangi tarixi
5.02. Falsafa(fakultetlararo)
5.03. Rus tili (fakultetlararo)
5.04. Xorijiy til: Ingliz tili(fakultetlararo)
5.05. Jismoniy tarbiya va sport (fakultetlararo)
5.06. Matematika (fakultetlararo)
5.07. Matematika (fakultetlararo)
5.08. Umumiy va nooorganik kimyo
5.09. Biologiya(fakultetlararo)
5.10. Ixtisoslikka kirish
5.11. Organik kimyo
5.12. Biofizika
5.13. Biotexnologiya uskuna va jihozlari
5.14. Oziq-ovqat va ozuqa mahsulotlari biotexnologiyasi
5.15. Texnologik jarayon va qurilmalar
5.16. Oziq-ovqat kimyosi
5.17. Oziq-ovqat xavfsizligi asoslari
5.18. Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
5.19. Oziq-ovqat mahsulotlarini medik-toksikologik va standart ko`rsatkichlarining nazariyasi
5.20. Ferment muhandisligi
5.21. Gen va hujayra muhandisligi
5.22. Oziq-ovqat mahsulotlarini sertifikatlash asoslari va xavfsizlik mezonlari
5.23. Oziq-ovqat injineringida avtomatlashtirish va modellashtirish
5.24. Amaliy alkologiya
2.00 TANLOV FANLAR:
6.01. Muqobil energiya manbalari
6.02. Bioenergiya asoslari
6.03. Biotexnologiya asoslari
6.04. Mikrobiologiya
6.05. Molekulyar biologiyasi
6.06. Sitologiya
6.07. Oziq-ovqat sanoati xom ashyosi
6.08. Non ishlab chiqarish texnologiyasi
6.09. Oziq-ovqat sifatini baxolash
6.10. Oqsillar tuzilishi, funksiyasi va muhandisligi
6.11. Oziq-ovqat sanoatida tara, reklama va dizayn
6.12. Qishloq xo`jaligi biotexnologiyasi
6.13. Farmasevtik biotexnologiyasi
6.14. Biologik faol moddalar olish texnologiyasi
6.15. Oziq-ovqat mahsulotlari ekspertizasi
6.16. Oziq-ovqat mikrobiologiyasi va biotexnologiyasi
6.17. Korxona iqtisodiyoti va menejmenti
6.18. Mahsulotlarni ishlab chiqarishda texnik kimyoviy nazorat
6.19. Oziq-ovqat mahsulotlarini sifatini aniqlashning fizik-kimyoviy usulllari
6.20. Sanoat ekologiyasi

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz