Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Elektron ta'lim resurslari ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI 60720100-Oziq-ovqat texnologiyasi(yog’-moy maxsulotlari)(2021-2022, 4-kurs)

1.00 GUMANITAR FANLAR:
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:


1.00 MAJBURIY FANLAR:
5.01. O’zbekistonning eng yangi tarixi
5.02. Falsafa(fakultetlararo)
5.03. Rus tili (fakultetlararo)
5.04. Xorijiy til (fakultetlararo)
5.05. Matematika (fakultetlararo)
5.06. Umumiy va noorganik kimyo
5.07. Ixtisoslikka kirish
5.08. Organik kimyo
5.09. Fizika (fakultetlararo)
5.10. Oziq-ovqat kimyosi
5.11. Texnik mehanika
5.12. Oziq-ovqat mikrobiologiyasi va biotexnologiyasi
5.13. Texnologik jarayon va qurilmalar
5.14. Oziq-ovqat xom ashyosi va materiallari tovarshunoslik
5.15. Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
5.16. Yog`lar va moyli xom ashyolar kimyosi
5.17. O`simlik moylari ishlab chiqarish texnologiyasi
5.18. Yog` moylarini tadqiq qilish usullari va ekspertizasi
5.19. Yog`larni qayta ishlash texnologiyasi
5.20. Yog` moy mahsulotlarni saqlash va qadoqlash texnologiyasi
5.21. Soha korxonalarini loyxalash asoslari(Oziq-ovqat texnologiyasi)
2.00 TANLOV FANLAR:

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz