Guliston davlat universiteti ichki ta'lim portali

portal.guldu.uz

Xozir saytda
Xammasi:14
Foydalanuvchilar:0
Mehmonlar:14
Barcha foydalanuvchilar:1589
Elektron ta'lim resurslari ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI FAKULTETI 60720100-Oziq-ovqat texnologiyasi(yog’-moy maxsulotlari)(2021-2022, 2-kurs)

1.00 GUMANITAR FANLAR:
2.00 UMUMKASBIY FANLAR:
3.00 IXTISOSLIK FANLAR:
4.00 QO'SHIMCHA FANLAR:


1.00 MAJBURIY FANLAR:
5.01. O’zbekistonning eng yangi tarixi
5.02. Falsafa(fakultetlararo)
5.03. Rus tili (fakultetlararo)
5.04. Xorijiy til: Ingliz tili(fakultetlararo)
5.05. Matematika (fakultetlararo)
5.06. Umumiy va noorganik kimyo
5.07. Ixtisoslikka kirish
5.08. Organik kimyo
5.09. Fizika (fakultetlararo)
5.10. Oziq-ovqat kimyosi
5.11. Texnik mehanika
5.12. Oziq-ovqat mikrobiologiyasi va biotexnologiyasi
5.13. Texnologik jarayon va qurilmalar
5.14. Oziq-ovqat xom ashyosi va materiallari tovarshunoslik
5.15. Oziq-ovqat texnologiyasi asoslari
5.16. Yog`lar va moyli xom ashyolar kimyosi
5.17. O`simlik moylari ishlab chiqarish texnologiyasi
5.18. Yog` moylarini tadqiq qilish usullari va ekspertizasi
5.19. Yog`larni qayta ishlash texnologiyasi
5.20. Yog` moy mahsulotlarni saqlash va qadoqlash texnologiyasi
5.21. Oziq-ovqat injineringida avtomatlashtirish va modellashtirish
5.22. Soha korxonalarini loyxalash asoslari(Oziq-ovqat texnologiyasi)
2.00 TANLOV FANLAR:

www.guldu.uz
www.hemis.guldu.uz
www.student.guldu.uz